Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بوشهر باتأکید بر توجه به اقتصاد حوزه کرانه و ساحل در استان گفت: تولید رادیو دارو دریایی در اولویت برنامه استان بوشهر قرار گرفته شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در نشست با مسئولان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر عرصه تولید را مهمترین منظومه اقتصاد دانست و اظهار داشت: اگر تولید در جامعه متوقف شود به لایه‌های مختلف جامعه در عرصه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و اشتغال‌زایی ضربه وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، تولید را کانون ثروت و ایجاد اشتغال در جامعه دانست و تصریح کرد: تولید دانش‌بنیان بسیار ارزشمند و آثار مهمی در جامعه دارد.

امام جمعه بوشهر، کیفی‌سازی محصولات تولیدی را با اجرا طرح‌های دانش‌بنیان دانست و خاطر نشان کرد: استان بوشهر از ظرفیت‌های مهم بین‌المللی برخوردار است که باید روش‌های دانش‌بنیان افزایش یابد.

وی خلیج‌فارس و سواحل استان بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم در تولید دانست و بیان کرد: این استان دارای 707 کیلومتر ساحل با ارزش و 937 کیلومتر مرز دریایی با خلیج‌فارس دارد که از اقتصاد این ظرفیت استفاده نمی‌شود.

صفایی بوشهری، با بیان اینکه اقتصاد دریا پایه باید در دستور کار قرار گرفته شود افزود: اقتصاد حوزه کرانه و ساحل در استان بوشهر باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، تولید رادیو دارو از محصولات دریایی را مورد تأکید قرار داد و گفت: تولید رادیو دارو درمانی دریایی باید در اولویت تولیدات استان بوشهر قرار گرفته شود.

امام جمعه بوشهر، با بیان اینکه صنایع پایین دستی یکی از مهمترین محورهای تولیدی و اقتصادی است تصریح کرد: بزرگترین ظرفیت ثروت و تجارت بر اساس تولید صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی است.

وی اضافه کرد: در استان بوشهر با توجه به ظرفیت‌های صنایع نفت و گاز ولی در صنایع پایین دستی کار نشده و ضعف استان بوشهر محسوب می‌شود.

صفایی بوشهری، صنایع بالا دستی را استخراج دانست و بیان کرد: صنایع میان دستی توزیع و پایین دستی ثروت است و تبدیل مواد اولیه نفت و گاز به کالا و محصولات با ارزش افزوده در قالب صنایع پایین دستی یک ضرورت است که در استان بوشهر این صنایع وجود ندارد و تعطیل است.

11 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی هدف‌گذاری

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، هم با بیان اینکه 578 جواز تأسیس در استان صادر شده است خاطر نشان کرد: در استان بوشهر 57 هزار واحد صنفی فعالیت می‌کنند که 143 هزار نفر در آنها اشتغال‌زایی دارند.

مهدی صفوی، با بیان اینکه به طور متوسط در 9 ماهه گذشته روزانه یک مجوز صنعتی در استان صادر شده است گفت: استان بوشهر در صدور مجوز واحد صنعتی در کشور پیشرو است و همین موضوع انگیزه برای سرمایه‌گذاری افزایش داده است.

2.2 میلیارد قطعه بچه میگو در 5000 هکتار استخر پرورشی بوشهر ذخیره‌سازی شدبیش از 1100 تن آبزیان از استان بوشهر صادر شد5 هزار میلیارد تومان برای تکمیل واحدهای صنعتی نیمه تمام بوشهر سرمایه‌گذاری می‌شود

وی مراحل صدور مجوز واحدهای صنعتی و تولیدی را به‌صورت الکترونیکی دانست و تصریح کرد: پس از صدور مجوز یک یا 2 روز زمین در شهرک‌های صنعتی استان به سرمایه‌گذار تحویل می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، هدف‌گذاری صادرات غیرنفتی از استان در سال جاری را 11 میلیارد دلار دانست و افزود: صادرات غیر نفتی استان در 3 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 برابر افزایش یافت و با 4 میلیارد دلار جایگاه نخست کشور را دارد.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید رادیو دارو صنایع پایین دستی امام جمعه بوشهر استان بوشهر قرار گرفته شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: امروزه با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب وکار‌های کوچک و متوسط و کسب و کار‌های دانش بنیان به ضرورت دیجیتالی سازی کسب و کارشان پی برده اند و در همین راستا برگزاری دوره دیجیتال مارکتینگ از برنامه‌ها و اولیت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک بوده است.

عرب افزود: برگزاری دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقمندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی با برند واچی https://vachi.ir/ کنند که با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.

وی گفت: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تاکید دارند و اقامتگاه‌های بوم گردی کاملا در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بوم گردی‌ها در اصفهک است.

 برند واچی نیز محصولاتش را به صورت کاملا سازگار با محیط زیس و با بهره گیری از سنت‌های قدیمی بسته بندی می کند.

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود