Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نخستین رادیو اینترنتی (حوزه شهری) استان بوشهر در شهر جدید عالیشهر در راستای معرفی مشکلات، کمبودها و ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی راه‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، طراح رادیو اینترنتی شهر جدید عالیشهر بوشهر ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی نخستین رادیو اینترنتی(حوزه شهری) استان بوشهر در شهر جدید عالیشهر اظهار داشت: در این رسانه از ظرفیت نخبگان، فرهیختگان، نویسندگان، هنرمندان و همه اقشار مختلف استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه بحریاری با بیان اینکه نخستین رادیو اینترنتی(حوزه شهری) توسط دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهر جدید عالیشهر راه‌اندازی شده است افزود:در این رسانه ضمن بازگویی خاطرات، در ارائه، شناسایی و معرفی مشکلات، کمبودها، ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی تلاش می‌شود.

مشاور اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهر جدید عالیشهر با بیان اینکه در این رادیو  به فعالیت‌ها، حوزه‌های زیر ساختی و فعالیت‌های اجتماعی توجه ویژه می‌شود گفت: در رادیو اینترنتی عالیشهر بوشهر در عرصه سراهای محله، مدارس اجتماع‌محور، گذر فرهنگ و هنر، دورهمی‌های محله محوری، رویدادهای شهری، مشارکت‌های اجتماعی، معرفی جوانان موفق، شهر دوستدار کودک، هویت بخشی،گسترش فضاهای کسب و کار اجتماعی و کارگاه‌های کارآفرینی صحبت می‌شود.

راه‌اندازی اولین تلویزیون اینترنتی هیئت‌ها/ آغاز کار «محفل» از محرم تلویزیون اینترنتی اربعین امشب افتتاح می‌شود رونمایی از رادیو اینترنتی «موج سوم» همزمان با آزادسازی خرمشهر

وی با بیان اینکه این رادیو نقش مهمی در پرکردن اوقاف فراغت مردم و جلوگیری از تجمعات در راستای مقابله با کرونا دارد به تولیدات آن پرداخت و خاطرنشان کرد: تولید پادکست با موضوعات، توسعه روابط انسانی، فردی(خودشناسی)،محلی، شکوفایی استعدادها، معرفی مهارتهای زندگی، ارتباط همسایگی، حقوق شهروندی در رادیو اینترنتی عالیشهر بوشهر توجه ویژه می‌شود.

بحریاری، مصاحبه با شهروندان و کارشناسان را در اولویت برنامه‌های این رادیو  دانست و بیان کرد:گزارش‌های طنز، پخش موسیقی‌های محلی و خیام خوانی، لطیفه‌گویی و  پخش شعرهای طنز همراه با آموزش گویش محلی از دیگر ویژگی‌های این رادیو است.

انتهای پیام/190/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نخستین رادیو اینترنتی شهر جدید عالیشهر اجتماعی و فرهنگی راه اندازی حوزه شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • ۲۵ چایخانه رضوی در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران